Vores passion er at hjælpe dig til en professionel blog

Hej og velkommen til blogguides.dk. Vi hedder Lise og Katrine, og vi er dine guides her på domænet. Blogguides.dk er skabt til dig, der vil have noget mere ud af din blog, og til dig, som har brug for et fast sted at gå hen, når du søger viden om SEO, WordPress, marketing og generelt bare brug for en hjælpende hånd til din blog.


Vores fælles kendetegn

Blogguides.dk er vores fælles passion og mission for at hjælpe dig til en bedre blog. Vi er begge ildsjæle, der brander for at skabe et fantastisk blogunivers bygget på ærlighed og gennemsigtighed. På blogguides.dk kæmper vi for dig, og vi ønsker et sted med gensidig respekt. Respekt for hinanden og respekt for dig og din vision. Vi tager dig og din blog seriøst, og vi opfordrer dig til at skrive til os, hvis du har udfordringer eller spørgsmål, som du gerne vil have, at vi laver en guide om her på blogguides.dk. Vi ved, at der er mange bloggere, der har brug for et sted, hvor de kan få hjælp og spørge til råds, og derfor ønsker vi at dele ud af vores viden og erfaring. Gøre det nemmere for dig som blogger at komme i gang med din egen selvstændige blog. Information, som vi selv savnede, dengang vi selv startede op, og som ville have sparet os for en masse tid.
Sammen er vi stærkere

Som forlængelse af blogguides.dk har vi blogfællesskabet Bloggers By Heart. Bloggers By Heart blev stiftet i sommeren 2016 med en drøm om at skabe et fællesskab for bloggere, der ønsker at netværke og sparre med andre bloggere. Samtidig er det et fællesskab, hvor man som blogger selv bestemmer over sin egen blog, og du er ikke underlagt nogle form for restriktioner. Det koster ikke noget at være medlem, og du ejer stadig din egen blog og dens indhold. Idéen fra start har været at skabe et ærligt og trygt fællesskab, hvor der var plads til alle. Store som små bloggere. Besøg bloggersbyheart.dk her!

Derfor skabte vi blogguides.dk

Blogguides.dk er lavet af bloggere til bloggere. Vi taler tit med bloggere, der mangler et sted, hvor de kan søge viden til den mere tekniske del af at være blogger. Vi har derfor skabt blogguides.dk med ambitionen om, at vi kan give dig alle de redskaber, der skal til for at give din blog succes. Vi deler alle smuthullerne og de bedste løsninger med dig! Vi har nemlig selv finkæmmet nettet i vores tid som bloggere, og vi har selv savnet et rigtig godt dansk sted kun med tips og inspiration til bloggere. Vi holder os altid opdateret på de nyeste tendenser og tips, og deler vores viden med dig gennem brugervenlige guides, nyhedsbreve, kurser med mere.E-bog: Find din niche – og få en professionel blog

For at få en professionel blog, kan det være en god idé at blogge inden for en bestemt niche, og derfor har vi lavet en e-bog, der hjælper dig med at finde dit fokusområde. E-bogen guider dig til at finde din blogs niche og målgruppe, og forklarer dig, hvordan du får succes med din nye nicheblog.

Kvinderne bag

Hvem er vi? Vi er to passionerede bloggere, der slet ikke kan forestille os at lade være med at blogge. Hvis I har jeres egne blogs, hvorfor bruger I så jeres energi her? Vores passion ligger i blogging og undervisning, og vi tror på, at vi med blogguides.dk kan skabe noget helt unikt og hjælpe dig med at få den blog, du drømmer om.


Lise Sommerlund

Jeg er den kreative underviser, og står for det grafiske design her på blogguides.dk. Jeg har mange års erfaring med coaching, salg og undervisning. Jeg har selv bloggen lisesommerlund.dk. Det er mit åndehul og kredser meget omkring mit liv, minimalisme og økonomi.

Katrine Lund Løje

Jeg er webmaster og teknisk ekspert her på blogguides.dk. Jeg har mange års erfaring med opbygning af hjemmesider og blogs samt online kommunikation. Jeg har også min egen blog, katrinelundloeje.dk, der handler om web design, iværksætteri og online branding.

Ekstra indhold til dig

Vi laver løbende e-bøger, cheatsheets og meget mere, som du får adgang til, når du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Tips i din indbakke

Som tilmeldt til vores nyhedsbrev går du aldrig glip af vores gode råd – plus du får endnu flere tips og tricks sendt direkte på mail til din indbakke.

 

Vi vil så gerne hjælpe dig godt på vej mod en professionel blog, og derfor har du mulighed for at få endnu flere tips og tricks ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.